Gazi Mustafa Kemal Anaokulu
Tepe Mah. Esenyayla Sok. Akyaka /Kars

VİZYON

Türk Milli Eğitimin amaç ve ilkeleri doğrultusunda Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı sevgi ve hoşgörülü bir şekilde çevreye ve canlılara karşı duyarlı, sosyal ilişkileri güçlü, paylaşmayı seven kendine güvenen sorumluluk sahibi mutlu bireyler yetiştirmek. Çocuk-aile-okul-çevre işbirliği içinde çocukların yaparak, yaşayarak öğrenmesi için fırsatlar sunarak kalıcı öğrenmeyi sağlamak.

MİSYON

Okul Öncesi Eğitimin önemini hissederek yöneticisi, öğretmeni, velisi ve personeliyle iş birliği içinde aynı hedefe doğru ilerliyoruz. Okul öncesi dönemde çocukların etkin eğitim programları ile gelişimsel ihtiyaçlarını karşılıyor ve bağımsız bir birey olarak kendi becerilerini geliştirmelerini sağlıyoruz. Yeteneklerini keşfetmelerini sağlıyor ve yetenekleri doğrultusunda bilgi ve becerilerle donatıp geleceğe atılan bu ilk adımda onları destekliyoruz.

Normal

08.30-13.30

Kalorifer ile ısınma sağlanmaktadır.

Kars merkezden gidiş geliş yapacak öğretmenler için servis bulunmaktadır.

Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır.

İlçe merkezi